Διακοπές

Λειτουργώντας από το 1986, σε απόσταση 85 περίπου χιλιομέτρων από την όμορφη Θεσσαλονίκη, μέσα στο καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον της, η κατασκήνωση Χαλκιδικής περιμένει κάθε καλοκαίρι να αγκαλιάσει τους μικρούς της φίλους!

Στην πευκόφυτη πλαγιά της Πεντέλης, 25 περίπου χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, και σε έκταση 150 περίπου στρεμμάτων, η κατασκήνωση του Ταμείου Υγείας, υπόσχεται στους μικρούς μας φίλους ένα αξέχαστο εικοσαήμερο.

Η πλέον σύγχρονη κατασκήνωση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, προσφέρει στους μικρούς της φίλους άνετη διαβίωση και πολλές δραστηριότητες.

Η βαλίτσα, η κουβέρτα, το μαξιλάρι και το νεσεσέρ πρέπει να έχουν ετικέτα με το ονοματεπώνυμο του κατασκηνωτή.

Όταν επισκεφθείς αυτούς τους προορισμούς καταλαβαίνεις, νιώθεις στην ψυχή σου ότι η χώρα, οτι και να γίνει θα είναι πλούσια!

Η Εθνική Τράπεζα, αρωγός πάντοτε στις προσπάθειες του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας στα ασφαλισμένα μέλη του, στήριξε για μία ακόμη φορά την προσπάθεια του Ταμείου Υγείας και μετά από σχετικό αίτημα, προσέφερε υπό μορφή δωρεάς, χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου της κατασκήνωσης...

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε