Στόχος προτεραιότητας για τη νέα Διοίκηση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. - Aνακατασκευή 5ου ορόφου της κλινικής

2017-12-20

Το "Υγείας Μέλαθρον" είναι η κλινική του Ταμείου μας.

Είναι ο πρότυπος χώρος παροχής υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. για τον οποίο νοιώθουμε υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, γιατί στις δύσκολες ώρες έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις εμπνέοντας έτσι ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλους. Για τον λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή, στόχος προτεραιότητας για τη νέα Διοίκηση ήταν η βελτίωση των χώρων του και του και η διευκόλυνση του νοσηλευτικού προσωπικού για καλύτερη, αμεσότερη και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών στους ασφαλισμένους.

Ολοκληρώθηκε το έργο ανακατασκευής και ενοποίησης του 5ου ορόφου των δύο κτηρίων, Θερειανού 4 & 4α, που απαρτίζουν το Υγειονομικό Συγκρότημα «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Το εν λόγω έργο σκοπό έχει την ενιαία αδειοδότηση του Συγκροτήματος και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στα μέλη του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., σε δευτεροβάθμιο επίπεδο.

Μετά το πέρας των εργασιών αναδιαμόρφωσης των θαλάμων οι κλίνες ασθενών αυξήθηκαν από 5 σε 11, ανακαινίστηκαν οι χώροι αναμονής και οι εσωτερικοί διάδρομοι, καθώς και η στάση νοσηλευτών. Δημιουργήθηκαν νέοι χώροι λειτουργίας του Εξωτερικού Καρδιολογικού Ιατρείου, του Καρδιολογικού Εργαστηρίου (triplex, τεστ κοπώσεως) και των Γραφείων των Καρδιολόγων. Κατασκευάστηκε, επίσης, ράμπα η οποία συνδέει τους ορόφους των τριών κτηρίων, διευκολύνοντας τη διέλευση των φορείων μεταφοράς ασθενών.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, με διαθέσιμα από χορηγικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.

Άμεσα ξεκινά και το μεγαλύτερο έργο ανακατασκευής του 3ου ορόφου της Κλινικής, με το οποίο θα ολοκληρωθεί, στη φάση αυτή, η παρέμβαση βελτιώσεων στο «ΥΓΕΙΑ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!