Ανοιχτή επιστολή στους Γονείς

2014-12-09

Αγαπητοί γονείς,

Οι ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής και οι απαιτήσεις που αυτός δημιουργεί μειώνουν σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο μας, μηδενίζοντας τις κοινωνικές μας σχέσεις και δραστηριότητες. 

Δυστυχώς όμως σε αυτόν τον κουραστικό δρόμο παρασύρονται και τα παιδιά μας, με συνέπειες που όσο περνούν τα χρόνια γίνονται όλο και πιο ορατές. Τα παιδιά πρέπει να ζουν πιο χαλαρά, πιο ανέμελα, πιο σωστά, για να μπορέσουν να φιλτράρουν με τον καλύτερο τρόπο τα μηνύματα που δέχονται από το περιβάλλον τους και να διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους φυσιολογικά, χωρίς αρνητικές επιδράσεις.

Η συνεχής ενασχόληση του Ταμείου Υγείας για αρκετά χρόνια με το παιδί, η εκπαίδευση και η πίστη ότι μπορούμε να συμβάλουμε σημαντικά σε όσα προηγουμένως αναφέραμε, μας ωθούν να ασχολούμαστε με τη συνεχή εξέλιξη των κατασκηνώσεων του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Ψυχαγωγία, δημιουργία, ασφάλεια. Είναι το τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας αλλά και τα βασικά δικαιώματα των παιδιών. Στις πανέμορφες κατασκηνώσεις του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. με απόλυτη ασφάλεια και φροντίδα από εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, χαρίζουμε στα παιδιά την μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης. Μια εμπειρία γεμάτη ξεγνοιασιά, φίλους, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες, που τα αναζωογονεί, τα αναπτύσσει και τα συνοδεύει ως μια αξέχαστη ανάμνηση για όλη τους τη ζωή.

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να συμμετέχουν, να δημιουργήσουν, να ψυχαγωγηθούν, στείλτε τα κι εφέτος στις κατασκηνώσεις μας. Δώστε τους την ευκαιρία να εκπαιδευθούν στην καθημερινή ζωή, να διαλέξουν φίλους και να συνυπάρξουν αρμονικά με άλλα παιδιά στην αγκαλιά μας μικρής, δημοκρατικής κοινωνία

Δώστε τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν αναμνήσεις μιας ζωής!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε