Υγεία Α-Ω

Μία χούφτα ξηροί καρποί την ημέρα μπορεί να κόψουν την πείνα και να συμβάλλουν στην απώλεια των περιττών κιλών, αυξάνοντας την παραγωγή σεροτονίνης, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Μπαρτσελόνα.

Η σταδιακή απώλεια της ακοής έρχεται φυσιολογικά, αλλά ο σύγχρονος τρόπος ζωής στις μεγαλουπόλεις οδηγεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε πρόωρη απώλεια της ακουστικής τους δυνατότητας εξαιτίας του μόνιμου θορύβου στο περιβάλλον τους.

Απρόσμενα και ταυτόχρονα πολύ ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε η ιατρική σχολή του Harvard σχετικά με μία νέα μέθοδο εκπαίδευσης των γιατρών επάνω σε ζητήματα υπέρτασης και νέους τρόπους αντιμετώπισής της στους ασθενείς τους.

Πολλοί συνάνθρωποί μας, φίλοι, συνάδελφοι , συγγενείς φέρουν προσθετικές εργασίες σε αποκατάσταση απώλειας των φυσικών τους δοντιών, σε λειτουργικό κι αισθητικό επίπεδο.

Επείγοντα περιστατικά υγείας που συχνά παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια εργασίας, άθλησης ή παιχνιδιού και έχουν ανάγκη άμεση παροχής πρώτων βοηθειών, επιδεινώνονται λόγω έλλειψης ή καθυστέρησης της βοήθειας αυτής.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!