Τελικός Κυπέλλου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. 2014 Τ.Υ.Π.Ε.Τ. / Ε.Φ.Ε.Τ.–MI.LAN 0 - 4

2014-06-23

Στο ανακαινισμένο γήπεδο της κατασκήνωσης Διονύσου, παρουσία 800 περίπου κατασκηνωτών και στελεχών της 1ης κατασκηνωτικής περιόδου, διεξήχθη τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 ο 26ος τελικός κυπέλλου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. μεταξύ των ομάδων Τ.Υ.Π.Ε.Τ./Ε.Φ.Ε.Τ και MI.LAN.

Ήταν πραγματικά ημέρα γιορτής για τον εργασιακό αθλητισμό στον χώρο της Εθνικής Τράπεζας τη διοίκηση της οποίας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας & του Ομίλου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι. Ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου που ανακαινίστηκε με τη σημαντική χορηγία της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας με σκοπό την άθληση μικρών και μεγάλων. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. συν. Νίκος ΚΗΠΟΣ, ο συγκεκριμένος χώρος της κατασκήνωσης θα αποτελέσει στο εξής το σπίτι του αθλητισμού για τους εργαζόμενους στο λεκανοπέδιο Αττικής, αφού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εδώ θα διεξάγεται το εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και όχι μόνο.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα Τ.Υ.Π.Ε.Τ./Ε.Φ.Ε.Τ. με αρκετές ελλείψεις στη σύνθεσή της, αφού απουσίαζαν για διάφορους λόγους αρκετοί ποδοσφαιριστές της, γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4 - 0! Σημειώνεται ότι στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0 - 0 και η ομάδα μας είχε δοκάρι σε σουτ του Ηλία ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ. Στο 2ο ημίχρονο μη έχοντας αλλαγές που θα ξεκούραζαν την ομάδα, το σκηνικό άλλαξε και γνωρίσαμε βαριά ήττα.

Μετά τη λήξη του αγώνα δόθηκαν κύπελλα και μετάλλια στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο της φετινής χρονιάς, MI.LAN, καθώς και στη φιναλίστ του κυπέλλου ομάδα Τ.Υ.Π.Ε.Τ./Ε.Φ.Ε.Τ. Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα, τιμήθηκαν οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές ΜΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, ΚΟΛΥΝΙΩΤΗΣ Στέλιος και ΑΚΟΝΤΙΔΗΣ Γιάννης για την προσφορά τους στον εργασιακό αθλητισμό, ενώ δόθηκε έπαθλο ήθους στην ομάδα της Δ/ΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ της Τράπεζας.

Η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού συγχαίρει όλους όσοι αγωνίστηκαν με την ομάδα Τ.Υ.Π.Ε.Τ./ Ε.Φ.Ε.Τ. στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο, αυτούς που κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ !

Για την ιστορία αναφέρουμε τη σύνθεση της ομάδος μας στον τελικό:

Γιαλεσάκης Νίκος, Γεωργικόπουλος Αντώνης, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Κουλές Γιάννης, Πολύζος Αποστόλης, Γκούβας Νίκος, Παπασταμάτης Ηλίας, Παπαδόπουλος Ανδρέας, Κορνάρος Μανώλης, Κοσμίδης Κώστας, Κούρος Ανδρέας, Δαούτης Δημήτρης, Χαϊδεμένος Ηλίας, Μαρουσόπουλος Δημήτρης & Αναστασίου Βασίλης.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!