Τα «Δικά μας Παιδιά» και στις Κατασκηνώσεις του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

2015-06-15

Η Δημοκρατική παράταξη της Δ.Η.Σ.Υ.Ε. για άλλη μια φορά «φροντίζει τα δικά της παιδιά», ενώ διατυμπανίζει και ορκίζεται ότι θα αγωνίζεται «για τα δικαιώματα των εργαζομένων και την υπεράσπιση των θεσμών που κατοχυρώνουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, τη δικαιοσύνη και τις ίσες ευκαιρίες». 

Εξαγγέλλει, επίσης, ότι θα παλέψει να καταργήσει «το πελατειακό - αδιαφανές σύστημα των χρυσών συμβούλων - συνεργατών, που υφίσταται σε βάρος των αξιόλογων και έμπειρων στελεχών της Ε.Τ.Ε.»

Παρά τις δεσμεύσεις «βολεύει» εν κρυπτώ και με αδιαφανή τρόπο, χωρίς οιανδήποτε δημόσια διαδικασία προκήρυξης θέσεων, τα «δικά της παιδιά» που φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια της ως Υπεύθυνους στις Κατασκηνώσεις .

Με ευθύνη του Προέδρου του Ταμείου, κ. Ν. Κήπου, έγινε απευθείας ανάθεση καθηκόντων χωρίς «ανοιχτή» και αξιοκρατική διαδικασία, αν και ο Ανεξάρτητος Σύμβουλος, Δημήτριος Πλας, είχε προτείνει να αναρτηθεί στο INTRANET πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους Υπευθύνους των Κατασκηνώσεων του Ταμείου Υγείας, οι οποίοι θα επιλέγονταν μετά από συγκεκριμένες διαδικασίες (συνέντευξη, τεστ αξιολόγησης για καταλληλότητα, κλπ) που θα είχε ορίσει το Δ.Σ.

Διεθνής Πρωτοτυπία για το Ταμείο μας

Ο Προσωπάρχης επελέγη να εκτελεί και χρέη Υπεύθυνου Κατασκήνωσης. Έτσι, όχι μόνο υποβαθμίζεται κατάφορα ο ρόλος του Προσωπάρχη αλλά καταδεικνύεται με πόση επιπολαιότητα και αδιαφορία (αν όχι με έλλειψη σεβασμού) αντιμετωπίζονται οι θεμελιώδεις θεσμοί που διέπουν, σύμφωνα με το Καταστατικό, τους θεσμούς του Ταμείου.

Με βάση τα παραπάνω διατυπώνεται το κρίσιμο ερώτημα:

"Άραγε, οι Υπεύθυνοι των Κατασκηνώσεων έχουν περάσει ποτέ ψυχομετρικά τεστ ή έλεγχο και αξιολόγηση ικανοτήτων και άλλων συναφών, όπως Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Προσωπικότητας, Αυτοεκτίμησης, Αυτάρκειας, Αντιδράσεις σε Κρίσιμη Κατάσταση κ.α."

Μην ξεχνάμε ότι οι Υπεύθυνοι των Κατασκηνώσεων διαχειρίζονται τα παιδιά μας

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε