Σύλλογος Α.με.Α Εθνικής Τράπεζας

2014-06-30

Ο Σύλλογος ΑμεΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας, του οποίου πάντα χαίρει της αμέριστης συμπαράστασης, διοργάνωσε αποκριάτικη γιορτή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά του Συλλόγου να μασκαρευτούν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν συνευρισκόμενα με τους φίλους τους. 

Στις 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η διετής τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση με σκοπό την έκθεση των πεπραγμένων και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 Παρατίθεται το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου:

Πρόεδρος Πόπη ΜατθαίουΑντιπρόεδρος Ηλίας ΤαμπουραντζήςΤαμίας Μαρία ΒεσσαλάΓραμματέας Βάσω Κολιάτση Καλούνται όλα τα μέλη να βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου προκειμένου, με την υποστήριξή τους, να διεκδικούνται περισσότερα προνόμια υπέρ των παιδιών, στα οποία η πολιτεία προσφέρει όλο και λιγότερα. Υπενθυμίζεται η ετήσια εισφορά των 20€ για το έτος 2014, ώστε να αποσταλεί η κάρτα μέλους (αριθμ.λογ/σμού Ε.Τ.Ε.:040/296215-23). Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε με τον κ. Ηλία Ταμπουραντζή στα τηλέφωνα 2130 250409 & 6946388488.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε