Οργάνωση δανειστικών βιβλιοθηκών στις κατασκηνώσεις του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

2018-06-06

Το Ταμείο Υγείας, στο πλαίσιο ένταξης νέων δραστηριοτήτων στα κατασκηνωτικά του προγράμματα, προτίθεται να οργανώσει βιβλιοθήκες με στόχο την εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, την ψυχαγωγία αλλά και τη μάθηση των μικρών φιλοξενούμενών του.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στηρίζεται και στη δική σας συνδρομή, για την προσφορά, από πλευράς σας, αναξιοποίητων παιδικών βιβλίων, στα οποία θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να επιτελέσουν τον σκοπό τους.

Τα προσφερόμενα παιδικά βιβλία μπορείτε να παραδώσετε στα γραφεία του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. είτε στην Αθήνα (Αιόλου 68α, 3ος όροφος) είτε στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 28, 3ος όροφος).

Συνάδελφοι που διαμένουν σε πόλεις της Περιφέρειας και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εγχείρημα αυτό, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύμβουλο του Διαμερίσματός τους, προκειμένου να μεριμνήσει για τη συλλογή των βιβλίων και την αποστολή τους.

Ευχαριστούμε για τη συμβολή σας. 

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε