Οικογενειακές διακοπές 2014

2014-06-09

Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. δίνει και εφέτος τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους και τα μέλη των οικογενειών τους να λάβουν μέρος στα προγράμματα οικογενειακών διακοπών, πραγματοποιώντας οικονομικές διακοπές στις πανέμορφες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεών του.

Λίγες ημέρες μετά τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου στη Λούτσα Πρέβεζας και τη Χαλκιδική, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στα επταήμερα προγράμματα οικογενειακών διακοπών που το Ταμείο Υγείας προσφέρει, στην περιοχή της επιλογής τους. 

Σε χώρους που συνδυάζουν το πράσινο και το γαλάζιο, καθώς η πευκόφυτη πυκνή βλάστηση των κατασκηνώσεων αγγίζει τα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών, μπορεί κανείς να περάσει αξέχαστες διακοπές, ξεφεύγοντας από την κούραση και το άγχος της καθημερινότητας. 

 Το Ταμείο Υγείας προσφέρει άνετη διαμονή στα ανακαινισμένα δωμάτια των κατασκηνώσεων, αθλητικούς χώρους για μικρούς και μεγάλους και καλής ποιότητας διατροφή. Το σημαντικότερο είναι ότι από οι χώροι των εγκαταστάσεων του Ταμείου Υγείας αποτελούν εφαλτήριο διοργάνωσης όμορφων εκδρομών σε πανέμορφους τουριστικούς και ιστορικούς τόπους, γνωρίζοντας τις ομορφιές της ελληνικής φύσης!

 Επίσης, το Ταμείο Υγείας παρέχει τη δυνατότητα στα ασφαλισμένα μέλη που το επιθυμούν, να επισκεφθούν μαζί με τις οικογένειές τους, σε επταήμερη βάση, το γραφικό θέρετρο Κάτω Ολύμπου στο χωριό της Ραψάνης.

  ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ:€ 150,00 ανά άτομο & € 105,00 για παιδιά ηλικίας 4 - 12 ετών.Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η διαμονή, το πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!