Νέος Επιστημονικός Διευθυντής στο «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» ο κ. Λάμπρος Τζιανούμης μετά την αποχώρηση του κ. Βασίλειου Γολεμάτη

2017-12-19

Μετά από δέκα χρόνια σημαντικής παρουσίας και προσφοράς, από τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή της κλινικής «Υγείας Μέλαθρον», ο κ. Βασίλειος Γολεμάτης ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπέβαλε την παραίτησή του και η Διοίκηση του Ταμείου Υγείας όρισε στη θέση του τον κ. Λάμπρο Τζιανούμη.

Ο κ. Τζιανούμης είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Αιματολογία και Παθολογία, εκπαιδεύτηκε εξ ολοκλήρου στις ειδικότητες Αιματολογίας-Παθολογίας (1982-1989) στην Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και Ειδική Νοσολογία, με τακτικούς Καθηγητές τους κ. Γεώργιο Κ. Δάικο, Ηλέκτρα Ξεφτέρη και Παύλο Σφηκάκη. Με την ολοκλήρωση της εξειδίκευσής του παρέμεινε ως Επιμελητής Αιματολογίας έως Οκτώβριο του 2001, οπότε και διορίστηκε στην κλινική «Υγείας Μέλαθρον». 

Συμμετείχε ενεργά, από τον Σεπτέμβριο του 1982 έως τις αρχές του 1989, στην εκπαίδευση των τεταρτοετών και των τελειοφοίτων της Ιατρικής που ασκήθηκαν στην Παθολογία και την Αιματολογία και έλαβε μέρος σε διεθνή συνέδρια, ενώ είχε δεκάδες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Στο «Υγείας Μέλαθρον» εργάζεται από τον Νοέμβριο του 1990, ενώ το 2001 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής και του Αιματολογικού Εργαστηρίου της Κλινικής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό στέλεχος του ιατρικού προσωπικού του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., το οποίο με τη μακρόχρονη καταξιωμένη επιστημονική του εμπειρία, αναμένεται να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του και ταυτόχρονα να δώσει νέα πνοή στις υπηρεσίες υγείας, ώστε να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!