Μεταφορά των Οδοντιατρείων του Πολυοδοντιατρείου της οδού Σοφοκλέους

2018-12-19

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού που έχει διακηρύξει η Διοίκηση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τα μέλη του Οργανισμού, αποφασίστηκε η μεταφορά του Πολυοδοντιατρείου της Δ/νσης Οδοντιατρικής Φροντίδας & Περίθαλψης από τον 2ο στον 5ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Σοφοκλέους, ιδιοκτησίας Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Η διακοπή λειτουργίας των οδοντιατρείων προγραμματίζεται για τις 2 Ιανουαρίου 2019 και η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται περί τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος, και για την εξυπηρέτηση των έκτακτων οδοντιατρικών περιστατικών, ως Οδοντιατρείο Άμεσης Ανταπόκρισης θα λειτουργήσει:

  • Το Οδοντιατρείο 1, στο ισόγειο του Οδοντιατρικού Κέντρου (Αρμένη Βράιλα 4), χωρίς προγραμματισμό ραντεβού &
  • Τα Περιφερειακά Οδοντιατρεία Πειραιά (Εθνικής Αντιστάσεως 3), Ψυχικού (Λεωφ. Κηφισίας 178 & Αγησιλάου) και Γέρακα (Γαργηττού 86 & Πόρου), κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Ο έλεγχος των οδοντιατρικών πράξεων θα διενεργείται στον 1ο όροφο του κτηρίου της Σοφοκλέους 15, καθημερινά 08:00 - 20:00, κατόπιν ραντεβού.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε