Η γραμμή επικοινωνίας plasline.gr

2014-04-04

Η γραμμή επικοινωνίας plasline.gr συνιστά ένα Ολοκληρωμένο Δίκτυο Επικοινωνίας μεταξύ των Μελών του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. και του Ανθρώπινου Δυναμικού του, με τον Β' Αντιπρόεδρο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. Δημήτρη Πλα 

Παρέχει άμεση επικοινωνία, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συμμετοχική διακυβέρνηση του Ταμείου μας, στο μέτρο του εφικτού και των δυνατοτήτων μας, λόγω της πολυπλοκότητας και της ιδιαιτερότητας των επιμέρους ζητημάτων.

Αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και αξιοποιώντας τις δυνατότητες δραστηριοποίησης που παρέχει η ιδιότητά μου ως Συμβούλου του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., δημιούργησα τη γραμμή επικοινωνίας plasline, με την πρόθεση ο παρών διαδικτυακός τόπος, εκτός από μέσο επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και πληροφόρησης, να γίνει σημείο αναφοράς για την ενημέρωσή σας, σχετικά με τα δρώμενα και τις υπηρεσίες του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

** Προσοχή η γραμμή επικοινωνίας plasline καθ' οιονδήποτε τρόπο δεν υποκαθιστά τις Υπηρεσίες και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., θα προσπαθεί μόνο να συμπληρώσει τυχόν κενά και να αφουγκραστεί τις ανάγκες, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τα προβλήματα των Μελών και του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Στη «Γραμμή Επικοινωνίας plasline» μπορείτε να μιλήσετε για ο,τιδήποτε σας απασχολεί.

Για μένα όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, είναι εξίσου σημαντικά. Μη διστάσετε, λοιπόν, να επικοινωνείτε για τις ανησυχίες σας, τις δυσκολίες ή τα προβλήματά σας στην εξυπηρέτηση από τις Υπηρεσίες του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Θα είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.
Όταν είμαστε μόνοι, κάθε πρόβλημα, κάθε δυσκολία φαίνεται αξεπέραστη. Μαζί μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ελπίζω στην ανταπόκριση και στη συνδρομή Σας στην προσπάθειά μου.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Πλας

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!