Εκλογές ΤΥΠΕΤ 2017 – προσωπικό μήνυμα Δημήτρη Πλα

2017-05-23

Αγαπητέ(-ή) συνάδελφε,

Κλείνοντας έναν κύκλο τριών γόνιμων ετών ως ανεξάρτητος σύμβουλος στο Δ.Σ. του ΤΥΠΕΤ, αισθάνομαι την ανάγκη να αποτιμήσω τις δραστηριότητές μου, τις οποίες κυρίως συνοψίζω σε πάνω από 30 κατατεθειμένες προτάσεις που αφορούσαν στην αλλαγή διαδικασιών και λειτουργιών του Ταμείου, στην οργάνωση και την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών πόρων του. 

Με παρουσία στις 11 από τις 13 συνολικά επιτροπές, καθώς και σε όλα τα Συμβούλια της Κλινικής του Υγείας Μέλαθρον, θέλω να πιστεύω ότι εργάσθηκα με αξιοπρέπεια και σεβόμενος απόλυτα τις εισφορές σου.

Σίγουρα τις τελευταίες ημέρες έχεις βομβαρδιστεί με επισκέψεις και ανακοινώσεις όλων των παραταξιακών συνδυασμών, και ίσως να έχεις μπερδευτεί από αυτά που ακούς και διαβάζεις.

Επειδή το μέλλον είναι κρίσιμο και δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και αδιάφοροι, επικαλούμενοι άγνοια των όσων συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στο Ταμείο τα τελευταία χρόνια (δημιουργική λογιστική, ελλείμματα, απώλειες εσόδων, σπατάλες κ.ά.) αποφάσισα να συνεχίσω τη δυναμική μου παρουσία και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ακομμάτιστου και ανεξάρτητου συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΤΥΠΕΤ».

Κοιτάζοντας σε στα μάτια και επειδή «ο χρόνος φέρνει τις αλήθειες στην επιφάνεια» θα σου πρότεινα να διαβάσεις πολύ προσεκτικά αρχικά την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και τα προγράμματα ή τους απολογισμούς όλων των συνδυασμών, να θυμηθείς ποιος σε ενημέρωνε για τα θέματα του Ταμείου επί 3 χρόνια (με προσωπικό και επαγγελματικό κόστος), να αναζητήσεις τις αλήθειες και τυχόν ψέματα και να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Οι δεσμεύσεις, το όραμα και η όρεξη για δουλειά δεν αρκούν. Πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από αυξημένη γνώση, στρατηγική, οργάνωση, αξιοποίηση της τεχνολογίας, ισοτιμία και ασφάλεια (τα οποία οι σημερινοί συνέταιροι της Διοίκησης δε διαθέτουν), διαφορετικά το Ταμείο θα συνεχίσει την πτωτική του πορεία.

Με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσω να είμαι μία ανήσυχη, ασυμβίβαστη και μαχητική φωνή, ζητώ τη δική σου στήριξη στις προσεχείς εκλογές της 24ης Μαΐου 2017.

Όταν είμαστε μόνοι, κάθε πρόβλημα, κάθε δυσκολία φαίνεται αξεπέραστη.

Μαζί μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Με εκτίμησηΌλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε