Αποζημίωση νοσηλειών σε ιδιωτικές κλινικές

2014-11-03

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Ασφάλισης & Παροχών του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, άρθρο 8, παρ. 3, εδ. ε,το Ταμείο Υγείας δεν αποζημιώνει δαπάνες νοσηλειών και χειρουργικών επεμβάσεων σε ιδιωτικές κλινικές, περιστατικών τα οποία αντιμετωπίζονται στην κλινική «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ». 

Οι εν λόγω δαπάνες βαρύνουν εξ ολοκλήρου τα ασφαλισμένα μέλη τα οποία διαμένουν στην Αττική & τον Πειραιά, αλλά και τα μέλη τα οποία κατοικούν στην Περιφέρεια και νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές της Αττικής & του Πειραιά.

Για περιστατικά τα οποία δεν αντιμετωπίζονται στο «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» ή σε συμβεβλημένες με το Ταμείο Υγείας κλινικές, χορηγείται σχετική βεβαίωση υπογεγραμμένη από ιατρό της Κλινικής του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., αντίστοιχης ειδικότητας, ώστε τα μέλη να αποζημιώνονται για τη συγκεκριμένη δαπάνησύμφωνα με το τιμολόγιο του Ταμείου Υγείας.

Οδηγίες και διευκρινίσεις παρέχονται από την υποδιευθύντρια Προγραμματισμού & Επικοινωνίας «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», κ. Ευαγγελία Ζορμπαλά, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3349437 (δ: 19437).

Τονίζεται ότι για επείγοντα περιστατικά μπορείτε να απευθύνεστε όλο το 24ωρο στο «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», στο τηλέφωνο 210 3349100 (δ: 19100), επικοινωνώντας με το Γραφείο Διευθύνουσας ή τους εφημερεύοντες ιατρούς.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!